Nacionalinė celiakijos ir maisto netoliaravimo draugija
Registruokis

Tapk nariu!

Tapti Nacionalinės celiakijos ir maisto netoleravimo draugijos nariu verta, nes galėsite:

  • bendrauti su panašias problemas turinčiais žmonėmis;
  • nemokamai konsultuotis su specialistais;
  • turėti begliutenių maisto produktų gamintojų specialias nuolaidas;
  • sužinoti begliutenių maisto produktų gamybos receptus;
  • gauti informaciją apie celiakiją;
  • pasitikrinti ar gerai laikotės begliutenės dietos.

Žaliosios kopūstų ir salierų stiebų salotos

zaliosios_kopustu_ir_salieru_stieb_ salotos

Jums reikės: 300 g kopūstų šviežių
2 salierų stiebų
3 šaukštų aliejaus (alyvuogių)
1 a.š. citrinos sulčių
petražolių lapelių
žiupsnelis druskos

Paruošimas: Smulkiai supjaustykite kopūstus ir suberkite juos į gilesnį dubenį, berkite žiupsnelį druskos ir pamuškite juos mediniu grūstuvėliu. Plonomis riekelėmis supjaustykite nuplautus salierų stiebus, suberkite juos ant kopūstų, tada apšlakstykite citrinų sultimis, aliejumi ir viską išmaišykite. Sudėkite į salotinę ir apibarstykite petražolių lapeliais.


Parašykite komentarą

Tik prisijungę vartotojai gali komentuoti.

Konsultuojame, rekomenduojame, patariame!

Diagnozavo celiakiją ir nežinai kaip toliau gyventi?
Įtari, kad sergi celiakija, bet nežinai, kur kreiptis, norint atlikti tyrimus?
Nesi tikras, kad maistas kurį valgai neturi gliuteno?
Nežinai, kas yra gliutenas?

Tau padės Nacionalinė celiakijos ir maisto netoleravimo draugija (toliau - NCMND).